Hosting & hastighedsoptimering

State-of-the-art i hastighedsoptimerende web- og hostingløsninger. Vore løsninger er ensbetydende med bedre konverteringsrate, flere kunder og positivt ROI.

Konverteringer

Webbesøgende er nådesløse, når det gælder langsomme websites. Med os opnår du flere og bedre konverteringer.

Læs mere

Webtrafik

Google tilgodeser hurtige hjemmesider i søgeresultaterne. Med vores løsning opnår du derfor flere relevante besøgende.

Læs mere

Stabilitet

24/7 overvågning af webhastigheder, ingen nedetid, høj stabilitet, høj sikkerhed og personlig betjening.

Læs mere

Få tilsendt en analyse af dit website

Flere besøgende bliver til kunder

Hurtige load-tider giver besøgende en bedre oplevelse, og blot millisekunder kan medføre betydelige ændringer i konverteringsraten. Det er ikke ualmindeligt, at vores skræddersyede løsninger giver et boost i konverteringer imellem 10-20%. Undersøgelser viser at kunder typisk forventer at en hjemmeside kan loade på under 2 sekunder: Vi sigter efter at være på den gode side, helst på under ét sekund.

Flere finder dit website

Indlæsningstiden på et website har afgørende betydning for placeringen i Googles søgeresultater. Mange deler erfaringen, at 1 sekunds ekstra forsinkelse kan medføre et tab af sidevisninger på over 10%. Hastighedsoptimering er en vigtig del af SEO, men har også betydning for annonceomkostinger, e.g. AdWords. Et hurtigere website kan nedsætte prisen på annonceklik og skaffe flere besøgende uden merpris.

Stabilitet & personlig betjening

Vi leverer ikke kun hosting, men også rådgivning og udvikling til optimering af dit website eller webshop. Du får personlig kontakt med en specialist i hosting, som står til rådighed for at supportere dig. Vi overvåger ydeevnen på dit website døgnet rundt, og arbejder hårdt for at opnå maksimal sikkerhed og stabil oppetid.

Vil du høre mere?

Lad os snakke om, hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning.